woensdag 13 augustus 2014

Grandma's Lifestyle

Hoi Allemaal,

Vandaag heb ik een stukje Lifestyle voor jullie.
De foto's zijn gemaakt in het huis van mijn oma.
Zet een heleboel kaarsjes op een schaal , Leuke decoratie voor in huis!
Een kachel/open haard geeft altijd net wat meer sfeer in huis. Maar het voornaamste is natuurlijk dat het lekker warm is :).
Het is leuk om een krans aan je kast te hangen,  of kleine fotolijstjes waar een touwtje aanzit zodat je het op kunt hangen. Extra leuk : Een klein fotolijstje in de vorm van een hartje <3. (Als je goed kijkt zie je op de foto de fotolijstjes aan de kast hangen)


Aan deze foto kun je niet goed zien wat het voor moet stellen , Maar het is een glazen vitrine kast die buiten aan de muur ophangt , Het is leuk om daar een schilderij in te zetten , of kaarsjes, Maak er een groot kunstwerk van :)
Zulke bordjes zijn altijd leuk vindt ik . Dit Home Sweet Home bordje is leuk om bij je voordeur te hangen. Als je een beetje creatief bent kun je het bordje natuurlijk ook zelf maken , Nog leuker dus !!.
Deze Tv zit in de kast!, op de planken er onder kun je het zelf verder leuk decoreren. De mand vindt ik er erg leuk bij staan , En je kunt er ook spullen in kwijt, Zo heb je op een leuke manier een opslagruimte voor je spullen.


Bij Rommelmarkten , Of bij Brocante markten of Vintage shops , Kun je (als je geluk hebt) goedkope tweedehandse meubels vinden en die zelf opknappen .Bijvoorbeeld deze stoelen. Maar je kunt natuurlijk ook als je het leuk vindt om het vintage effect te behouden , Het niet opknappen.
Een leuke aardappel emmer.
In een huis kan thee zeker niet ontbreken , Je hebt hele leuke blikken/blikjes waar de thee in zit , Zoals dit blikje op de foto. Het maakt je keuken gezelliger met zo'n vrolijk blikje. 
<3 Maak een kastje wat meer eigen door er spulletjes op te zetten waar je een bepaalde herinnering aan hebt, of gewoon iets wat je leuk vindt .een foto van een speciaal iemand of moment kan natuurlijk ook.

Dan was dit mijn eerste artikel over Lifestyle.

Hippie~Rosie

1 opmerking: